Bedste Radiant Health Infrarød Saunatæppe - se top 2

blandt 2 infrarøde saunatæpper
Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health

Fundet hos Helsam

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health

7.590 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Infrarød varmeteknologi for dybdegående opvarmning
  • Indeholder jade og turmalin for terapeutiske effekter
  • Kan indstilles til op til 80 grader
  • Vaskbart stof og nemt at bruge
  • Fremmer udrensning, lindrer ømme muskler og led

Længere beskrivelse af Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health:

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health er et revolutionerende produkt, der benytter sig af infrarød varmeteknologi for at opvarme kroppen på en dybdegående og behagelig måde. Tæppet er designet til at fremme udrensning af kroppen gennem svedproduktion, lindre ømme muskler og led, forbedre hudkvaliteten og give mere energi og bedre søvn.

Det infrarøde saunatæppe er helt naturligt og benytter samme type varme som dette egen krop udstråler. Det er ikke at forveksle med UV-stråler. Infrarød varme går hele fem gange dybere ind i kroppen end traditionelle saunaer eller varmeovne og opvarmer kroppen indefra, i stedet for kun at varme luften op rundt omkring kroppen.

Tæppet har tre forskellige varmezoner og kan indstilles til en temperatur på op til 80 grader. Det er specielt, da det indeholder stenene jade og turmalin, som bevirker, at den infrarøde varme ledes bedre og har flere særegne terapeutiske effekter. Stenene afgiver negative ioner, som har en positiv effekt på helbredet og kan virke balancerende og beroligende for kroppen.

Radiant Health Infrarødt Saunatæppe er nemt at bruge. Man ligger med tæppet på et fladt underlag som f.eks. en seng eller sofa og opnår derfor den ultimative afslapning, mens varmestrålerne går dybt ind i kroppen. Det anbefales at ligge på et håndklæde og have et håndklæde over sig, hvis man sveder meget, men ellers er saunatæppets stof vaskbart med klud efter brug.

Produktet har mange fordele. Udover at fremme udrensning og lindre ømme muskler og led, kan det også hjælpe med vægtreduktion, forbedre hudkvaliteten og styrke immunforsvaret. Mange oplever desuden mere energi og bedre søvnkvalitet efter brug af infrarød sauna.

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health er et kvalitetsprodukt, der er certificeret med CE og SASO. Det leveres af leverandøren Njål Hansson AS og kan købes online eller i udvalgte butikker. Produktet er sikkert at bruge, men det er vigtigt at følge brugsanvisningen og være opmærksom på eventuelle forholdsregler, især hvis man har en sygdom eller er gravid.

Se hos billigste forhandler

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health

Fundet hos Helsam og 1 andre - med samme pris

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health

5.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • 180 x 180 cm stort
  • Infrarød varme går dybt ind
  • Øger blodcirkulation i led og muskler
  • Kan hjælpe med vægttab
  • Forbedrer hudkvaliteten og elasticiteten

Længere beskrivelse af Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health:

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health er et revolutionerende produkt, der benytter infrarød varmeteknologi til at give en dybdegående opvarmning af kroppen og en udrensende effekt gennem at svede. Saunatæppet er 180 x 180 cm stort, når det er helt foldet ud, og opvarmes i løbet af 5-10 minutter. Det har en lille fjernkontrol og vejer kun 4,9 kg.

Det unikke ved infrarød varme er, at varmestrålerne går 5 gange dybere ind i kroppen sammenlignet med varmen fra traditionelle saunaer eller varmeovne. I stedet for kun at varme luften op rundt om kroppen, går infrarød varme direkte ind i kroppen og varmer den op indvendigt.

Sundhedsfordelene ved infrarødt saunatæppe er mange, som bl.a. øget blodcirkulation, udrensning, godt for led og muskler, hudforbedring, vægttab, dybere søvn og ikke mindst afslapning.

Infrarødt saunatæppe er godt for led og muskler, da infrarød varme går dybt ind i kroppen og øger blodcirkulationen. Med øget blodgennemstrømning øges ilten i hele kroppen og vil derfor modvirke ømme led og muskler.

Infrarødt saunatæppe kan også være meget gavnligt, hvis du ønsker at tabe dig. Dette skyldes, at kroppen arbejder hårdt for at holde basaltemperaturen, ved at hjertet pumper hurtigere, og din puls stiger. Pulsen kan stige til over 120 slag i minuttet, hvilket er den såkaldte fedtforbrændingspuls. Det kræver 0,586 kalorier at producere et gram sved, så kalorieforbruget vil stige i takt med, hvor meget du sveder.

Har du ubalanceret, tør eller uren hud? Gennem øget blodcirkulation vil du hurtigt mærke en forbedring af hudkvaliteten. Porerne åbnes og huden renses indefra. Du får en ren hud, der stråler. Studier viser, at infrarød varme påvirker kollagenproduktionen og øger hudens elasticitet. Regelmæssig brug kan hjælpe med at modvirke væskeansamlinger og reducere appelsinhud.

Infrarødt saunatæppe giver en vidunderlig følelse af velvære og afslapning. Det parasympatiske nervesystem bliver aktiveret, og endorfiner udskilles. Du renser ud, følelsen af stress reduceres, og dine muskler bliver bløde og smidige. Mange oplever dybere søvn og bedre søvnkvalitet efter brug af infrarødt saunatæppe.

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health er fremstillet af nylon og karbonfiberkabler med infrarød varme. Det er vigtigt at følge brugsanvisningen og forholdsreglerne, da tæppet ikke må bruges på steder, hvor der kan komme vand i nærheden af tæppet, og uld, fleece eller lignende materialer ikke må bruges sammen med saunatæppet.

Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top