Fem gode grunde til at du bliver glad for en Petra Stol i stuen

Hvis du sætter pris på lækre møbler, er du helt sikkert også begejstret for dansk design. Danske designere er nemlig kendte for at kunne få æstetik, funktionalitet og komfort til at gå op i en højere enhed. Netop derfor findes der også flere fantastiske danske designklassikere inden for stole. Én af disse er den populære Petra stol.

Hvis du leder efter en flot stol i et tidløst design, der virkelig indbyder dig til at sætte dig ned i stolen, er Petra stolen det helt rette valg. Oveni hatten er stolen fremstillet i flotte og jordnære farver, der harmonerer med langt de fleste andre farver. Blandt andet kan du nemt kombinere stolen med de tæpper, du måtte have derhjemme. Læs fem gode grunde til, hvorfor du bør vælge Petra stolen til din bolig i det følgende.

Om Petrastolen

Inden du får alle grundene til, hvorfor du vil elske en Petra stol i dit hjem, er det på sin plads med lidt baggrundsinformation om stolen.

Stolen blev skabt i 1938 af Viggo Boesen. Sidenhen er den blevet verdenskendt for sit skønne design. Særligt er stolen kendt for sit meget indbydende design, der inviterer alle til at sætte sig ned i stolen – omgående. Derudover er stolen ikke særlig stor, hvilket også gør den anvendelige i langt de fleste hjem.

Flere af modellerne har også en matchende puf, der giver dig den ultimative komfort. Pufferne er designet, så de både matcher stolens farve og polstring. Derfor skaber stolen og puffen også et flot og gennemført look, der egner sig godt til langt de fleste hjem.

Hvis du elsker dansk design og komfort, vil du også elske Lille Petra lænestolen. Det er ganske enkelt en stol, der formår at kombinere både æstetik, funktionalitet og komfort på den skønneste måde.

1: Komfort

Hvis du bare ser et billede af Petra stolen, får du straks lyst til at sætte dig i den. Stolen er nemlig polstret med det mest behagelige fåreskind, der leder tankerne hen på en krammebamse – bare i stoleform. Derfor er det muligvis også den mest indbydende stol, som du nogensinde kommer til at eje.

Ikke alene ser stolen indbydende ud – den er det også. Her er komforten nemlig i top på en måde, som du ikke oplever ved mange andre stole. Hvis du derfor gerne vil have en yderst behagelig stol til dit hjem, går du aldrig galt i byen med en Petra stol. Tværtimod har du nok svært ved at finde en anden stol, der overgår Petra stolens komfort.

2: Flot design

Petrastolen er en klassiker, fordi designet er smukt og tidsløst. Derfor kan du både anvende stolen, hvis du har en klassisk indretningsstil i dit hjem. Men du kan ligeså vel anvende stolen, hvis du har en moderne indretningsstil.

Netop derfor er Petrastolen en fantastisk investering. Uanset hvordan du vælger at indrette dig, vil du kunne gøre stolen til en del af hjemmet. Derudover er stolen også bare smuk. Ganske enkelt. Det er et møbel, som du har lyst til at have stående i dit hjem, og som alle dine gæster helt klart vil beundre. Måske endda også misunde dig en smule.

3: Jordnære farver

Du kan få Petrastolen i flere forskellige farver, så du kan vælge netop den nuance, der passer bedst til dit hjem. Fælles for alle farverne er dog, at de er jordnære. Derfor er det også meget alsidige farver, der harmonerer med langt de fleste andre farver.

Blandt andet kan du få stolen i en flot råhvid farve. Denne farve kan du kombinere med et utal af andre farver. Derfor kan du også få stolen til at passe ind med netop dit farvevalg i hjemmet. Hvis du ikke er selv glad for hvide møbler, findes stolen heldigvis også i andre nuancer. Når du derfor gerne vil have møbler i jordnære farver, er Petrastolen altid et godt valg.

4: Stor alsidighed

En stor fordel ved Petra stolen er, at den er meget alsidig. For mange mennesker er det oplagt at stille Petrastolen i stuen. Her kan du sidde behageligt på stolen i timevis, mens du ser tv eller læser en god bog. Desuden passer Petrastolen også fantastisk til langt de fleste stuemøblementer.

Med sin bløde polstring kan stolen også være et kærkomment twist til den nutidige rå og kantede minimalisme. Men faktisk er stuen ikke det eneste rum, som du kan placere stolen i. Den egner sig nemlig ligeså meget til soveværelset.

Den bløde polstring kan godt lede tankerne hen på en blød sky. I hvert fald den slags sky, som du tegnede som barn. Derfor giver stolen også flere mennesker associationer til det metaforiske billede om at sove på en sky. Blandt andet derfor egner stolen sig også rigtigt godt til soveværelset, der primært har bløde møbler.

Med sine jordnær og neutrale farver vil stolen også passe godt til farvevalget på langt de fleste soveværelser. Endelig fylder stolen faktisk heller ikke særligt meget, og derfor kan du også godt anbringe den i et mindre soveværelse.

5: Pladsvenlig

Nogle designklassikere er kendte for at fylde en del i lokalet. Derfor kræver de ofte også, at hele indretningen bliver skabt med udgangspunkt i designmøblet. Også her skiller Petrastolen sig ud.

Lille Petra lænestol er nemlig ikke noget særligt stort møbel. Derfor egner stolen sig også godt til langt de fleste boliger. Du vil nemt kunne finde plads til denne mindre, men skønne, lænestol. Derfor kræver stolen heller ikke, at du gentænker hele indretningen i rummet. I stedet kan du blot placere stolen lige der, hvor du gerne vil have en lænestol.

Menu
Top