Du er landet på Løse-tæpper.dk, det helt rigtige sted at finde J-Line gulvtæppe. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle J-Line gulvtæppe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bear gulvtæppe – Beige 80×100 cm fra J-Line

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos ES Furniture.

Her kan “Bear gulvtæppe – Beige 80×100 cm fra J-Line” fås til 419,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det sødeste bamse tæppe fra J-Line.
Tæppet er i en fin beige farve og måer 80×100 cm….

Se hos ES Furniture ❯❯

2: Oriental gulvtæppe i jute – Natur – Ø220 cm fra J-Line

  • Dagens pris: 2195,- kr.
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: J-Line

Anden anbefaling har vi fundet hos ES Furniture, hvor du kan købe Oriental gulvtæppe i jute – Natur – Ø220 cm fra J-Line til kun 2195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super skønt rundt gulvtæppe fra J-Line.
Gulvtæppet er fremstillet i jute og har flotte deltaljer med små fine cirkler hele vejen rundt og passer godt ind i de fleste hjem….

Se hos ES Furniture ❯❯

3: Bear gulvtæppe – Hvidt 80×100 cm fra J-Line

Sidste produkt på vores liste er Bear gulvtæppe – Hvidt 80×100 cm fra J-Line som vi har fundet til 419,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Rigtig sødt blødt bamse gulvtæppe fra J-Line….

Se hos ES Furniture ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste J-Line gulvtæppe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse J-Line gulvtæppe:

Dyreste J-Line Gulvtæppe på listen er Oriental gulvtæppe i jute – Natur – Ø220 cm fra J-Line fra ES Furniture med en pris på 2195.00. Billigste udvalgte Gulvtæppe er Bear gulvtæppe – Beige 80×100 cm fra J-Line som du kan købe for 419.00 hos ES Furniture. Forskellen på de to priser er 1776 kr. – de 3 J-Line Gulvtæppe vi har fundet koster i gennemsnit 1011 kr.
Ovenstående J-Line Gulvtæppe data og priser er hentet fra 1 butikker (ES Furniture). Alle J-Line Gulvtæppe tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvtæppe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvtæppe blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvtæppe: